Hosted VoiP

VoIP is de toekomstvaste opvolger van ISDN30. Dezelfde functionaliteit en kwaliteit, maar dan met extra flexibiliteit, schaalbaarheid en voor scherpere tarieven. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen wordt VoIP altijd geleverd met een hoogwaardige dataverbinding.

  • De Voordelen vaste telefonie van de toekomst op basis van IP
  • Schaalbaar naar uw behoefte
  • Maximaal besparen op gesprekskosten
  • Duidelijk inzicht in gespreksgegevens
  • Hoge betrouwbaarheid van 99,9%

Specificaties.

VoIP is voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de beschikbaarheid van hun telefonieoplossing. Het is bij uitstek geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen die een centrale telefonieoplossing zoeken.

Wat betekent Voip voor uw organisatie.

Voor uw medewerkers verandert er niets. Zij kunnen bellen en gebeld worden zoals ze dat gewend zijn. U kunt uw geografische nummers flexibel inzetten. Zo kunt u de netnummers uit Groningen in Maastricht laten binnenkomen. Daarnaast kunt u exact het aantal spraakkanalen afnemen die u nodig heeft. Of dit aantal tijdelijk aanpassen.

Biarnes It kent voor alle gesprekken in Nederland naar vaste bestemmingen één vast tarief. En dit geldt ook voor uw mobiel verkeer. Dat stelt u in staat om de telefoniekosten eenvoudig door te berekenen per vestiging.

Gebruik van uw bestaande IP-PBX.

Om van VoIP gebruik te maken dient u echter te beschikken over een door Biarnes Ict goedgekeurde VoIP IP-telefooncentrale. Wilt u weten of uw telefooncentrale al geschikt is, neem dan contact op met ons.

Eenvoudig besparen en opmaat.

Wij beschikken over een zeer voordelige en eenvoudige tariefstructuur. Uiteraard rekenen wij u graag voor hoeveel u kunt besparen. Bij ons kiest u voor een telefonieoplossing op maat. Volledig afgestemd op uw wensen en behoeften en eenvoudig schaalbaar. Wilt u een persoonlijk advies over VoIP? Wij staan u graag te woord. We bellen u meteen terug of antwoorden u per e-mail.

Tarieven.

De abonnementskosten voor VoIP bedragen € 2,50,- p/mnd per spraakkanaal (toestel). Alle tarieven zijn weergegeven in euro’s en exclusief BTW. De Algemene Voorwaarden zijn op VoIP van toepassing.